Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is een van de meest rendabele vormen van internet marketing. Bij deze vorm van marketing belonen adverteerders hun partners, ook wel affiliates genoemd, wanneer zij via advertenties internetgebruikers aanleveren die zorgen voor een verkoop of leads. Het verschil met andere diensten is dat u in dit geval alleen betaalt wanneer een advertentie u daadwerkelijk iets oplevert.

Zo werkt het

Wanneer u een product of dienst via deze vorm van marketing wilt promoten, levert u als adverteerder het promotiemateriaal aan de affiliate. Dit kan bijvoorbeeld een artikel, een link of een reclamebanner zijn. Vervolgens plaats de affiliate dit materiaal op zijn online platform en stuurt hij op deze manier bezoekers door naar de website van de adverteerder. Wanneer er dankzij deze doorverwijzing een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate een vooraf afgesproken vergoeding van de adverteerder. Daarnaast kan er ook afgesproken worden dat er per click of per page view betaald wordt. U kunt dus vooraf zelf bepalen hoeveel u wilt besteden en onder welke voorwaarden de affiliate een vergoeding krijgt.

De voordelen

Met Affiliate Marketing verhoogt u als adverteerder het rendement van uw online campagne, doordat u alleen een vergoeding aan de afilliate betaalt wanneer de dienst u iets heeft opgeleverd. U verliest dus geen marketingbudget aan advertenties die niet het gewenste resultaat bieden. Daarbij levert deze vorm van marketing u meer leads, sales en naamsbekendheid op. Vanwege de vele voordelen is Affiliate Marketing een van de meest efficiënte bestedingen van uw marketingbudget. Online Media Services heeft de ervaring om samen met u een duidelijke strategie voor uw campagne te bepalen en de samenwerking tussen de adverteerder en de affiliate zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Zo zorgen wij er samen met u voor dat u het maximale rendement uit uw online campagne haalt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied?
Bel 036 – 525 0464 of stuur een mail naar info@onlinemediaservices.eu

Neem contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of stuur ons een email.
036 – 525 0 464
06 – 3737 9995
Stuur ons een WhatsApp
info@onlinemediaservices.eu

Een paar van onze klanten.