Content marketing verandert uw lezer in een klant

Content marketing is een algemene verzamelnaam voor verschillende activiteiten die een belangrijke overeenkomst kennen: ze dragen bij aan het aantrekken én behoud van klanten. Met het distribueren van waardevolle content overtuigt u de lezer van uw organisatie, uw product of uw dienst. Online Media Services helpt u daar graag bij. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep leest wat het wil lezen en vindt wat het zoekt. Zo zetten wij uw persoonlijke boodschap om in een uniek, inspirerend verhaal (Brandstory) waarmee de lezer zich identificeert en tot actie wordt aangezet.

Content distributie

Alleen door te begrijpen waar de vraag ligt, kunt u het gewenste antwoord bieden. Samen met u bepalen wij daarom een marketingstrategie die perfect aansluit op uw organisatie en de voor u relevante doelgroep. Wij zorgen er vervolgens voor dat (reeds gecreëerde) content via de juiste kanalen wordt verspreid, zodat het ook daadwerkelijk deze doelgroep bereikt. Dit kan zowel online (Internetmarketing) middels bijvoorbeeld blogs, nieuwsberichten, landingspagina’s en banners, als offline via tijdschriften, flyers en abri’s. Indien gewenst creëren wij nieuwe content voor u, gebaseerd op bijpassende zoekwoorden. Door de kansen van de mogelijkheden te scheiden en hierop te anticiperen, wordt u door de gewenste mensen gevonden en blijft uw organisatie groeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Online Media Services?

Met ruime marketingervaring op uiteenlopende gebieden, maken wij graag de weg voor u vrij. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld met content marketing?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied?
Bel 036 – 525 0464 of stuur een mail naar info@onlinemediaservices.eu

Wij zorgen ervoor dat uw verhaal verteld én gehoord wordt.

Neem contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of stuur ons een email.
036 – 525 0 464
06 – 3737 9995
Stuur ons een WhatsApp
info@onlinemediaservices.eu

Een paar van onze klanten.