Banner / Display Marketing

Het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf is een tijdrovende klus wanneer u zelf aan de slag gaat met de promotie. Het winnen van meer publiek (oftewel traffic) naar uw website kan een uitdaging. Vooral voor degenen die niet beschikken over de tijd of de know-how wat betreft het opzetten van een succesvolle internetmarketing campagne. Middels het gebruik van banner marketing (en uiteraard indien gewenst van andere tools) zorgen wij voor een doeltreffende groei in uw naamsbekendheid. Tegen lage kosten.

Optimaal gebruik maken van online marketing

Banner advertising is een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij bezoekers van een van de duizenden websites die aangesloten zijn bij het Google Display Netwerk. De banner met uw bedrijfsinformatie wordt getoond aan het publiek. Pas wanneer men doorklikt op uw banner en daadwerkelijk naar uw commerciële website wordt gelinkt, betaalt u kosten voor deze vorm van adverteren. Ons innovatieve team van Online Media Services weet deze kans als geen ander te benutten. Wij kunnen het gehele traject wat betreft het online adverteren voor u verzorgen, van ontwerp tot een succesvolle promotiecampagne. Daar kunt u op rekenen.

Waarom kiezen voor banner marketing?

Het grote voordeel van banner marketing is het feit dat middels deze manier van online adverteren een groter publiek kan worden bereikt. U kunt kiezen voor het plaatsen van banners op slechts lokale websites (oftewel gericht op publiek uit uw regio), maar natuurlijk kunnen wij het ook groots aanpakken. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld landelijk adverteren met banners. Middels duidelijk meetbare resultaten, zoals de groei van bezoekersaantallen op uw website en meer aanvragen van bijvoorbeeld offertes, weet u op ieder gewenst moment wat de resultaten van uw campagne zijn. Ook wanneer men niet doorklikt op uw banner, heeft men uw bedrijfsnaam toch gezien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied?
Bel 036 – 525 0464 of stuur een mail naar info@onlinemediaservices.eu

Neem contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of stuur ons een email.
036 – 525 0 464
06 – 3737 9995
Stuur ons een WhatsApp
info@onlinemediaservices.eu

Een paar van onze klanten.