SEA / Google Adwords

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren via Google Adwords. Het is de betaalde variant van SEO, maar zit toch op een andere manier in elkaar. SEA valt het best te vergelijken met Display Advertising, met het grote verschil dat het hier gaat om advertenties binnen zoekmachines. Het verreweg grootste deel van de internetgebruikers start een zoektocht naar een product of een dienst bij een zoekmachine als Google Adwords, waardoor het zeer interessant is om daar goed aanwezig te zijn.

Maximaal rendement, SEA werkt zeer efficiënt

SEA vormt het geheel van het inkopen van advertentieposities in zoekmachines als Google Adwords, op bepaalde zoektermen. Het is het zo voordelig mogelijk zorgen voor een duidelijke aanwezigheid indien uw product of dienst gezocht wordt door een internetgebruiker. Online Media Services zorgt voor de inkoop van uw posities, maar ook voor tests om de meest effectieve advertentievormen te bepalen. Zo beperken we voor u de kosten en maximaliseren we het rendement dat u uit uw advertenties haalt.

Gevonden worden waar gezocht wordt, Hoe werkt SEA?

SEA werkt op basis van belangrijke keywords voor uw website. We bepalen deze samen met u, aan de hand van uw kennis, uw voorkeuren, zoekvolumes en concurrentie van andere websites. Vervolgens kopen we posities binnen de zoekresultaten voor u in, op basis van deze zoekwoorden. Zodra een internetgebruiker het zoekwoord gebruikt om uw dient of product op te zoeken zal de advertentie worden vertoond, waardoor er gemakkelijk een lead zal ontstaan.

De bekendste vorm van SEA is Google Adwords. Bij deze vorm van zoekmachine marketing heeft u vaak direct resultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied?
Bel 036 – 525 0464 of stuur een mail naar info@onlinemediaservices.eu

Neem contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of stuur ons een email.
036 – 525 0 464
06 – 3737 9995
Stuur ons een WhatsApp
info@onlinemediaservices.eu

Een paar van onze klanten.