Google Shopping

Google shopping is een dienst van Google en een populaire vorm van internet marketing. Daarbij is het is een uitbreiding van Google Adwords. Hoewel deze diensten beide marketing programma’s binnen de zoekresultaten van Google zijn, werken ze toch op een andere manier. Met deze dienst zorgt u er namelijk voor dat de producten uit uw webshop nog makkelijker en sneller door potentiële kopers gevonden worden.

Zo werkt het

In tegenstelling tot Google Adwords werkt Google Shopping niet met zoekwoorden, maar met een product feed. Hierin staan de producten uit uw webshop. Google koppelt deze product feed aan de zoekopdrachten van haar gebruikers. Uw product feed is opgebouwd uit advertenties, die de naam van uw product, een foto, de prijs en de naam van uw webshop bevatten. Wanneer een internetgebruiker op Google zoekt naar een bepaald product, toont Google alle advertenties van relevante aanbieders aan de rechterkant van het scherm. De potentiële klant kan alle aanbieders vervolgens makkelijk vergelijken en door op de advertentie te klikken direct bij uw webshop het product aanschaffen.

De voordelen voor u

Google Shopping maakt het aanschaffen van producten via internet vele malen eenvoudiger en sneller via alle apparaten. Daarbij zorgt een hoge positie voor meer bezoekers op uw website, omdat potentiële kopers beter bereikt worden. Deze vorm van internetmarketing is dus uitermate geschikt voor webshops met mooie concurrerende producten. Online Media Services heeft de ervaring om uw advertenties hoog in de lijst te laten verschijnen. Wij helpen met het optimaliseren van uw campagne en zorgen ervoor dat u het maximale rendement uit uw advertenties haalt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied?
Bel 036 – 525 0464 of stuur een mail naar info@onlinemediaservices.eu

Neem contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of stuur ons een email.
036 – 525 0 464
06 – 3737 9995
Stuur ons een WhatsApp
info@onlinemediaservices.eu

Een paar van onze klanten.