Logo

Een logo spreekt aan en overtuigt binnen een fractie van een seconde. Met een professioneel logo maakt u een uitstekende indruk. U laat zien dat u serieus werkt aan oplossingen voor uw klanten en daarbij oog heeft voor de juiste uitstraling.

Online Media Services ontwerpt voor u een logo op maat. Uw wensen spelen een centrale rol. We helpen algemene ideeën of wensen graag te concretiseren, of gaan direct aan de slag met uw specifieke beeld van het logo. Of het nu gaat om een re-design of een logo voor uw nieuwe onderneming of website, wij zetten onze schouders eronder en gebruiken onze passie om voor u een aansprekend logo te ontwikkelen.

Een logo dient te overtuigen en voor een representatief beeld te zorgen. Daarnaast zorgen we er bij Online Media Services graag voor dat uw logo zo tijdloos mogelijk is. Het voordeel hiervan is dat het langer mee zal gaan, zodat u minder snel opnieuw dient te investeren. Bovendien zorgen we ervoor dat uw logo zo wordt ontwikkeld dat ook het maken van een fotokopie of zwart-witkopie goed mogelijk is en verkleiningen of vergrotingen niet tot problemen zullen leiden.

Huisstijl

Heeft u al een idee over hoe uw huisstijl eruit dient te gaan zien, of weet u bijvoorbeeld al welke kleuren u er graag in terug wilt laten komen? Online Media Services gaat graag met uw wensen aan de slag, om samen tot een huisstijl te komen die past bij uw onderneming of website en is gebaseerd op actuele trends.

Huisstijl met professionele uitstraling

U kiest bij ons voor een huisstijl met een professionele uitstraling, om uw klanten of bezoekers binnen een fractie van een seconde aan te geven dat u uw zaken goed voor elkaar heeft en u serieus bent. Het is de huisstijl die zorgt voor een eerste indruk, die vervolgens onuitwisbaar zal blijken. Met een professioneel ontworpen huisstijl zorgt u voor de juiste uitstraling, die de stap tot contact sterk zal verkleinen en op die manier uiteindelijk bijdraagt aan uw conversie en omzet.

Van oud naar nieuw
Huisstijl re-design

Heeft u op dit moment een huisstijl, maar staat die u niet langer aan of is deze aan een update toe? Laat Online Media Services een nieuwe huisstijl ontwerpen. Hierbij zorgen we ervoor dat uw huidige stijl wordt aangepast aan de huidige tijdsgeest, of dat we ons juist richten op totaal nieuwe wensen. Met een huisstijl re-design zorgt u ervoor dat u zich weer fris kunt presenteren, desgewenst zonder het bestaande karakter te verliezen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied?
Bel 036 – 525 0464 of stuur een mail naar info@onlinemediaservices.eu

Neem contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of stuur ons een email.
036 – 525 0 464
06 – 3737 9995
Stuur ons een WhatsApp
info@onlinemediaservices.eu

Een paar van onze klanten.