Lokale marketing

Vaak wordt bij het promoten van een onderneming veel aandacht besteed aan het creëren van landelijke bekendheid. Het inzetten van lokale internet marketing is een essentieel onderdeel van de promotie van uw bedrijf onder het publiek in uw regio. Wilt u lokale televisiezenders en radiotijd benutten om de identiteit van uw bedrijf te onderstrepen bij het publiek dat de weg naar uw onderneming nog niet gevonden heeft? Ons toegewijde team weet exact hoe wij de beste mediakanalen kunnen inzetten.

Ontzorging wat betreft uw bekendheid met lokale internet marketing

Als gevolg van ons continue onderzoek wat betreft hoog scorende zoekwoorden weten wij als geen ander hoe wij bijvoorbeeld AdWords kunnen inzetten om uw acties, campagnes en bedrijfsidentiteit naar voren te laten komen op het internet. Zo zorgen wij ervoor dat uw zakelijke website zo hoog mogelijk tevoorschijn komt bij zoekacties op het internet van lokaal gevestigde personen. Het resultaat is vrijwel direct merkbaar. Het aantal bezoekers van uw website, maar ook het aantal aanvragen van informatie en eventuele offertes stijgt. Ons Online Media Services team blinkt uit in het zoeken naar- en benutten van innovatieve technieken waarmee we uw bedrijf in de schijnwerper zetten.

Het volledig benutten van internet marketing

Door middel van het opbouwen van een uitgebreid web van efficiënte backlinks en een samenwerking met onze linkbuilding specialisten zorgen wij ervoor dat uw bedrijf actief naar voren komt bij zoekacties. Dit wordt gedaan middels internetmarketing op een volledig organische manier, waardoor de zoeker snel het juiste resultaat vindt en bij uw bedrijf terecht komt. Tevens maken wij desgewenst actief gebruik van banners. Deze banners worden getoond op websites die een relevantie hebben ten opzichte van uw onderneming. Middels regio targeting kunnen wij advertenties op o.a. Nu.nl realiseren.

Kortom; wilt u volledig ontzorgd worden wat betreft uw internetmarketing? En heeft u behoefte aan een grotere lokale bekendheid? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied?
Bel 036 – 525 0464 of stuur een mail naar info@onlinemediaservices.eu

Neem contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of stuur ons een email.
036 – 525 0 464
06 – 3737 9995
Stuur ons een WhatsApp
info@onlinemediaservices.eu

Een paar van onze klanten.