WIE ZIJN WIJ?

Online Media Services is een initiatief van een ondernemer die zijn sporen verdiend heeft binnen de online marketing. Met een kleine groep specialisten deelt hij een grote passie voor het vak en kijken ze samen terug op een uitgebreide ervaring. Door de krachten te bundelen is er het spreekwoordelijke geheel ontstaan, dat groter is dan de som der delen. Het zijn de specialisaties die tot een unieke expertise leiden, in combinatie met de algehele innovatieve visie op het gebied van online marketing.

WAT BIEDEN WIJ?

Voor creatief design en concepten bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze experts kennen alle ins en outs als het gaat om social media. Laat u verassen door de mogelijkheden.

Online Media Services staat voor u klaar op het moment dat u dat nodig heeft.

Ons team van experts denken met u mee en zullen altijd met een passende oplossing komen voor uw situatie en wensen.

Ontmoet ons Team

Rakesh Ramdihal

Eigenaar

Online Media Services. Jarenlange ervaring op het gebied van online marketing en een passie voor de automotive branche. Specialist in performance based marketing en interim sales.

Emile Van Schaik

Online Marketeer

Passie voor het internet, Radio, Muziek. Zoekt continue naar uitdagingen en heeft service hoog in het vaandel staan. Weten wat OMS voor jouw bedrijf kan doen? Neem dan zeker contact op met Emile.

Cherique Persenaire-Vorstermans

Creatief Vormgvever

U heeft maar één kans voor een eerste indruk. De uitstraling van een bedrijf speelt een grote rol voor “nieuwe” klanten. Een professionele vormgeving wekt vertrouwen en geeft sfeer. Met mijn jarenlange ervaring kan ik goed inspelen op uw wensen, met een eigen uniek ontwerp. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande stijl. Ik ga graag voor u aan de slag!

Vacatures

Weten hoe wij u kunnen helpen? Stuur ons een bericht!