Real Time Bidding

Real Time Bidding, ook wel RTB genoemd, is een populaire vorm van internetmarketing. Met deze vorm van display marketing koopt u aan de hand van een veilingmodel advertentieruimte op premium websites. Het verschil met andere diensten is dat u per stuk en per gebruiker inkoopt. Zo zorgt u ervoor dat uw advertenties alleen getoond worden aan gebruikers die voor u relevant zijn.

Zo werkt het

Een impressie wordt te koop aangeboden wanneer deze aan een gebruiker van een webpagina getoond moet worden. Wanneer deze gebruiker een website bezoekt, wordt zijn informatie vergeleken met het profiel dat u heeft ingesteld. In dit profiel staan de kenmerken waar de voor u relevante gebruiker aan voldoet. Als er een match is tussen de gebruiker en het profiel, kunt u de vertoning van uw advertentie voor deze gebruiker inkopen via de veiling. Dit is een automatisch proces dat slechts een aantal milliseconden duurt. De gebruiker krijgt vervolgens uw advertentie op de webpagina te zien.

De voordelen

Het rendement van uw online marketing wordt met Real Time Bidding verhoogd, omdat u alleen biedt op advertentieruimte bij gebruikers die voor u relevant zijn. Voor een lagere prijs krijgt u zichtbaarheid op premium websites en een groot bereik. Daarbij verliest u geen marketingbudget aan gebruikers die voor u niet relevant zijn. Omdat u altijd real-time koopt, heeft u de mogelijkheid om uw campagne op ieder gewenst moment aan te passen. Vanwege de vele voordelen voor een lage prijs is Real Time Bidding een van de meest efficiënte bestedingen van uw marketingbudget. Online Media Services heeft de ervaring om samen met u het meeste uit uw online campagne te halen. Wij helpen u graag met het optimaliseren van uw campagne en zorgen er samen met u voor dat u het maximale rendement uit uw advertenties haalt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied?
Bel 036 – 525 0464 of stuur een mail naar info@onlinemediaservices.eu

Neem contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of stuur ons een email.
036 – 525 0 464
06 – 3737 9995
Stuur ons een WhatsApp
info@onlinemediaservices.eu

Een paar van onze klanten.