De kracht van internet

Wanneer u bezoekers op uw website krijgt, is het slechts een heel klein percentage wat daadwerkelijk tot aankoop van uw goederen of tot afname van uw diensten overgaat. Gemiddeld genomen, hebben we het dan over 2%. Hoe krijgt u nu die resterende 98% zover om ook tot afname of aankoop over te gaan? Hiervoor maakt u gebruik van remarketing, ook wel retargetting genoemd.

Hoe werkt het?

Met remarketing maakt u gebruik van een handige tool voor online marketing. Online Media Services plaatst voor u op iedere pagina van uw website een cookie. Op basis hiervan kan er gericht worden geadverteerd. Met deze vorm van internetmarketing kan immers precies worden bekeken waar de bezoeker van uw website naar gezocht heeft. Vervolgens zullen er op andere websites advertenties en banners getoond worden aan de bezoekers die eerder op uw website zijn geweest. Deze advertenties zijn gepersonaliseerd op basis van de gegevens die door middel van de cookies zijn vergaard.

Een effectieve manier van adverteren

Gaan uw bezoekers remarketing niet irritant vinden? Uw producten en diensten worden tenslotte bij ieder bezoek aan andere websites weer onder de aandacht gebracht. De frequentie van de weergave kan worden ingesteld. Mocht een bezoeker na een tijdje geen interesse hebben getoond, dan kunnen de advertenties verdwijnen. Verder worden ze natuurlijk alleen getoond aan mensen die hebben bewezen interesse te hebben in uw merk. De resultaten van deze vorm van marketing worden op regelmatige basis geanalyseerd, waardoor het maximale uit de campagne gehaald kan worden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied?
Bel 036 – 525 0464 of stuur een mail naar info@onlinemediaservices.eu

Neem contact op!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons of stuur ons een email.
036 – 525 0 464
06 – 3737 9995
Stuur ons een WhatsApp
info@onlinemediaservices.eu

Een paar van onze klanten.